2014

Crowdfunding: Tryggt Göteborg

TRYGGT GÖTEBORG
"Vi har blivit tillfrågade att som enda politiska parti bli delaktiga i nedanstående event. Ett hedervärt syfte och ett bra tillfälle att promota PDF. Förutom att nämnas i alla reklam och promotion om eventet, har vi möjlighet att få PDF tryckt på den officiella t-shirten som ska säljas för att dra in pengar till eventet. Vår kostnad blir ca 7000-8000 kronor. Detta täcker t-shirtarna och trycket. Så jag tänkte att vi alla chippar in lite pengar så får vi fixat detta. Årets event mot det ökade våldet i Göteborg, och Sverige i stort. Doneringar görs på detta bankgiro 161-6002 märk insättningen med namn och GBG 2015. Tack på förhand alla. Jag lägger första nu på 300:- kastar handsken till er andra ;) "

Ansvarig PDF:are:
Tony Nilsson, kommunledare Göteborg
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter

Etikettmoln