2014

Crowdfunding: Bilderberg 2015

DEMONSTRATION MOT BILDERBERG 2015
Det blir tredje året i rad som vi som enda svenskt parti demonstrerar mot denna globala maffia som håller sitt årsmöte bakom lyckta dörrar. Saxat ur vårt partiprogram punkt 36: "Partiet De Fria kommer kräva transparens i alla situationer där folkvalda makthavare sitter bakom lyckta dörrar tillsammans med företrädare från näringslivet eftersom vårt mål strikt är en ökad allmän medvetenhet för att minska demokratiunderskottet."

Läs mer om vår hållning mot tillställningar som dessa här, här och här. Läs mer om årets konferens här. Pengar som skickas för att finansiera demonstrationen kommer användas för resa till och från Innsbruck och om möjligt banderoller och liknande trycksaksmaterial. För att se intervjuer om Bilderberg utförda av PDF klicka här. Doneringar görs på detta bankgiro 161-6002 märk insättningen med BILDERBERG.

Ansvariga PDF:are:
Styrelsen, Partiet De Fria
Kontakta oss om du planerar att åka till Österrike.

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

-

Senaste nyheter

Etikettmoln