2014

Samhällsproblemet

Ökad transparens som motmedel mot korruption. Ökad transparens som motmedel mot korruption.

Samhällsproblemet idag är bristen på transparens i de forum där beslutsfattare från politik och näringsliv träffas.

I detta problem ingår även massmediernas roll att inte gräva i detta - att tysta snarare än att granska. Alla riksdagspartier har en sak gemensamt och det är kollektivismen som ledstjärna. Retoriken är det som skiljer dessa åt. Oavsett om det är ett vänsterblock eller högerblock som vinner valen så fortsätter spelet bakom kulisserna och vilka återfinns där bakom? Jo, oligarker, bankirer, lobbyister, tankesmedjor, mediemoguler och ett djupt förankrat förakt mot den enskilde individens rättigheter.

Det är detta vi i Partiet De Fria vill förändra!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter