2014

Wallenberg vill inte att du skriver under detta!

Partiet De Fria är ett unikt parti som står på ALLA individers sida mot stat och storföretag. Vi sätter medborgaren i centrum och hävdar att staten skall tjäna folket inte tvärtom! Vi har nu bråttom att samla in alla 1500 namn vi behöver för att skydda vårt partinamn i kommande val. Därför ber vi er att snarast skriva under vår partibeteckning och posta denna till oss. Vi måste ha allt klart senast sista februari! 10 namn per blad får plats.

Dessa underskrifter kan vara från vem som helst som är folkbokförd i Sverige. En underskrift betyder inte att man förbinder sig till att rösta på oss utan är bara att man ger sitt samtycke till att vi ska få registrera vår partibeteckning. Det kan i princip vara vem som helst som är folkbokförd. Detta är viktigt att alla förstår.

Vi ber er alla våra medlemmar och sympatisörer att besöka denna länken - och skriva ut dokumentet:
http://www.val.se/pdf/202_3%20Namnunderskrifter_webb.pdf

På denna blankett fyller man i
1. Partibeteckning: Fyll i:  Partiet De Fria
2. Kryssa i

  • Riksdagen,
  • Landstingsfullmäktige och fyll i ert HEMLÄN,
  • Kommunfullmäktige och fyll i er HEMKOMMUN,
  • Euparlamentet


3. Fyll i datum för underskrift

4. Namnteckning

5. Personnummer

6. Folkbokföringskommun.

Varje blad har plats för 10 personers namnunderskrift. Det absolut mest önskvärda är om så många av er som möjligt kan be familj, vänner och bekanta att skriva under så varje blad har 10 unika personers underskrift.

Därefter när man är klar postar ni detta till Partiet De Fria:

Partiet De Fria
Box 103
137 22 Västerhaninge


SPRID GÄRNA DENNA INFORMATION I ERA SOCIALA NÄTVERK

Med vänlig hälsning

Styrelsen
Bosse Jonsson, Andreas Eliasson-Dahlqvist och Daniel Nordberg

Partiet De Fria
www.defria.se
info@defria.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter