2014

Hjälp oss växa inför valåret 2014

Stockholm den 6 September 2013.

Jag vill börja med att tacka alla som hjälpt till att göra Partiet De Fria till vad det är idag. När vi grundade partiet hade vi i några års tid medvetet avvaktat med att dra igång projektet tills vi kände att tiden var mogen.

Vi fick en brutal tillväxt dom första månaderna för att sedan stanna upp och nu ta fart igen på sensommaren/hösten. Vi har förlorat en mycket kunnig tillgång i Peter Storm men vi har som tur är knutit till oss en hel del duktiga fritänkare i kommunledarroller som i sina hemkommuner organiserar vår verksamhet. 

Det som ligger i pipeline härnäst är att vi ska lämna in 1500 namnunderskrifter för att registrera partibeteckning till Valmyndigheten och att beställa valsedlar inför kommande val samt sist men inte minst fortsätta ösa på med att marknadsföra partiet. Dels med sedvanlig aktivism, dels med debattartiklar som vi ska försöka ge spridning och dels försöka få massmedia att skriva om oss. Anledningen att media fortfarande inte skrivet en stavelse om partiet kan vara flera orsaker. Jag skulle tippa att den största orsaken är just att vi inte registrerat partibeteckningen, men det kan även vara så att vi är på väg att bli ett reellt hot mot det etablerade etablissemanget.

Under året har Partiet De Fria tagit ställning i de största sociala medierna, i den alternativa sfären och ute på fältet genom aktivism och demonstrationer. Vi har tagit historiska ståndpunkter som inga andra etablerade partier vågat göra. Vi har stuckit ut hakan rejält och ställt tuffa frågor till nuvarande makthavare för att påvisa samsynen mellan det röda laget och det blåa. Vi har gjort vad vi kunnat med dom medel vi haft till förfogande. Medel som våra medlemmar och sympatisörer så generöst donerat till oss.

Det är därför jag återigen vill betona vikten av hur oerhört viktigt det är att vi fortsätter växa så fler kan aktivera sig och sprida vårt budskap för Frihet, Fred och Rättvisa. Inför valåret 2014 måste även sägas att vi kommer behöva ekonomiska medel för att kunna göra vad som krävs för att synas och upptäckas av folket i tid. Medborgarna ute i stugorna måste ges chansen att ta del av allt vi står för innan dagen kommer då man ska lägga röstsedlarna i lådan. Jag är övertygad om att vi kommer tas emot med öppna armar. Soffliggare som vägrat rösta i åratal p.g.a dom samhällsproblem inga partier tagit tag i, vänster- och högerväljare som anser sina partier gått mer mot mitten och att det hela blivit ett spel för galleriet utan ideologisk grund. Nåt som vi i Partiet De Fria gjort klart för de flesta - 8 klövern har samma slutmål bara olika retorik.

Återigen, det har hänt historiska saker sedan starten. Aldrig tidigare har ett politiskt parti ifrågasatt reella problem på så djup nivå som vi i PDF gjort. Ta bara att vi fanns på plats fysiskt i Watford och demonstrerade mot den genomkorrupta Bilderberggruppen (Bank/Oligark/Media/Globalist-Maffian)som saknar all form av insyn. Att vi dessutom on the record tagit ställning mot Earth Hour (klimatbluff & CO2-skatt), GMO, ställt tuffa frågor under Almedalen där vi blottar den korrupta samsynen mellan paradigmbluffen röda vs blåa laget och nu senast demonstrerat mot Geoengineering.

Det som behövs nu är en intensiv marknadsföringskampanj där alla medlemmar och sympatisörer tar ett steg ur sin komfortzon och gör den insats man känner sig till freds med. Det kan vara allt från fältarbete för er med energi och spring i benen, till en pengadonation för er som känner att ni insett hur unika vi är eller internetaktivism för er som har stora och växande sociala nätverk. TACK!

PARTIET DE FRIA ÄR HELT UNIKT!


Bosse Jonsson, grundare & styrelseledamot

Partiet De Fria

Etiketter: partiet de fria

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter